Buitenbekleding van natuurlijk hout

natuurlijk hout

FACADE-panelen benadrukken de natuurlijke schoonheid van echt hout; het gevoel en de natuurlijke warmte, terwijl het wordt gecombineerd met moderne technologie om de perfecte gebouwschil te creëren.

Hout zonder onderhoud

FACADE-panelen zijn gemaakt om de meest veeleisende weers- en omgevingsmisbruik te weerstaan.

Vuurbestendig

De fundamentele veiligheidseisen verminderen het risico op schade veroorzaakt door accidentele brand als gevolg van de kenmerken van het project, de constructie, het gebruik en het onderhoud van het gebouw tot acceptabele grenzen.

Veelzijdige installatie

Veelzijdige installatie

FACADE kan worden geïnstalleerd als geventileerde gevel, als lamellen of overlappende lamellen, op verlaagde plafonds, als binnenkanten en op gebogen wanden.

Val op met een kleurrijke gevelbekleding

Architectonisch ontwerp wordt bepaald door de vorm en de afwerking van de gevelbekleding. Daarom creëren we kleurrijke kleur- en designafwerkingen op aluminium waarmee u een onderscheidend gebouw kunt ontwerpen en opvallen. We kunnen elke esthetiek realiseren die u zich kunt voorstellen; van metallic tot flip-tone kleuren en van gecoate decors tot textuurafwerkingen. Talloze hoogwaardige gebouwen over de hele wereld zijn gecoat. Raak geïnspireerd door ons projectoverzicht of onze selectie van afwerkingen in ons productoverzicht.

Installatie als een geventileerde gevel

 
Dit is een bioklimatische architectuuroplossing die rekening houdt met de omringende klimatologische en natuurlijke omstandigheden om de impact op het milieu te minimaliseren. Het belangrijkste voordeel is energie-efficiëntie. Naast thermische isolatie vermindert het de warmteafvoer in de koude maanden en de warmteabsorptie in de warmere maanden, wat resulteert in een duidelijke verbetering van het comfort. Deze voordelen, gecombineerd met een verfijnd en aantrekkelijk uiterlijk, maken de geventileerde gevel het ideale systeem voor het renoveren van gebouwen.

Permeabiliteit Bewegende lucht diffundeert waterstoom van binnen naar buiten en vergemakkelijkt het ‘ademen’ van de gevel, waardoor wordt voorkomen dat condens achter de panelen ontstaat en regenwater de gebouwstructuur binnendringt.
Thermische isolatie De dragende structuur is geïsoleerd van de buitenstructuur, waardoor thermische bruggen worden geëlimineerd. Op deze manier worden temperatuurschommelingen in het interieur verminderd, wat leidt tot energiebesparingen.

Geen onderhoud

De oppervlaktesamenstelling van Parklex-producten beschermt tegen ongunstige weersomstandigheden en maakt onderhoud of behandeling overbodig.

Weerstand

2005 specificeert dat compacte laminaten van buitenkwaliteit zoals Gevel specifieke weerstand moeten bieden tegen weersomstandigheden volgens de weerstandstest tegen kunstmatige weersinvloeden. Na 3.000 uur blootstelling moet het materiaal een beoordelingsvariatie hebben van ≥ 4 qua uiterlijk en een beoordeling van ≥ 3 in contrast. Gevel bereikt deze waarden na blootstelling tot 5 keer die vereist door de norm.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *